Hledáte prostor pro vaše soukromé i firemní akce?

Znojemský městský pivovar provozuje ve Znojmě gastronomické provozovny, kde vám rádi připravíme ideální podmínky pro vaše soukromé i firemní akce. Sezóna večírků se blíží, neváhejte tedy vyzkoušet servis našich provozoven.

Kontakt: Tomáš Lang, +420 601 301 614

tomas.lang@pivovarznojmo.cz

ReZtaurace, Hradní 87/2, Znojmo

Naše reZtaurace patří mezi nejlépehodnocené restaurace ve Znojmě a nachází se přímo v atraktivním prostoru pivovaru. Najdete zde originální prostředí,celkovou kapacitu 150 míst k sezení v členění velký secesní salónek, restaurace, malý salónek, foyer. Naše nabídkazahrnuje moderní českou gastronomii s našim kreativním šéfkuchařem, rauty, čerstvé pivo přímo z pivovaru včetněmožné exkurze a degustace. Přilehlá Zahrádka má kapacitu 120 míst a lze ji využít pro doprovodný program - jsmeschopni zde zajistit ohřívače, teplé nápoje, program. Nabídku na míru vám připravíme do 72 hodin.

HoZpoda, U Brány 3, Znojmo

Hozpoda je unikátní pivovarská provozovna přímo v centru Znojma na Masarykově náměstí s čerstvým pivem přímo z pivovaru. Je přímo ideální pro skupiny do 50 lidí. Nabízíme zde klasické české jídlo, chuťovky k pivu, degustace, rauty pro vás i vaše zaměstnance. Je možné využít přilehlou zahrádku pro doprovodný program. Nabídku na míru vám připravíme do 72 hodin.

Grafický návrh vytvořil a nakódoval Shoptak.cz